Fulgi de cocos 250g
Fulgi de cocos sunt obținuți din pulpa nucii de cocos, care mai întâi se usucă și apoi se răzuie în chipsuri mici. Pulpa este bogată în nutrienți, cum ar fi vitaminele: C, E, K și grupul B, minerale: zinc, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, calciu și fier. Cocosul și derivatele sale (chipsuri, fulgi de cocos, ulei de cocos) conțin acizi grași saturați. Acizii grași saturați de origine animală ar trebui limitați în dieta zilnică, dar cei derivați din cocos sunt compuși din molecule mult mai mici și se transformă direct în energie fără a se acumula în organism sub formă de grăsime. Firele de cocos conțin resurse enorme de fibre, necesare pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv. De asemenea, veți găsi cantități mici de proteine și electroliți, care permit menținerea echilibrului acid - bazic al organismului. <strong> Compoziție: </strong> Fulgi de cocos <strong> Valoare nutrițională la 100g </strong> Valoare energetică 2695KJ/655kcal - 33% RDA *63g grăsimi - 90% Dintre care acizi grași saturați 53g - 265% carbohidrați