Produse pentru ceară osmo (6)

Clorură de magneziu hexagonală 1000g Vivio

Clorură de magneziu hexagonală 1000g Vivio

Magneziul este unul dintre cele mai valoroase bioprețuri. Joacă multe roluri importante în organism: participă la reacții biochimice esențiale, este crucial pentru funcționarea eficientă a sistemului nervos, a sângelui, a sistemului digestiv, a oaselor, previne hiperactivitatea sanguină sau formarea de calculi renali, încetinește procesul de îmbătrânire și întărește imunitatea organismului. Magneziul este un element comun, dar greu de digerat. Se absoarbe doar în proporție de 15-40% din alimente; cerealele, produsele din cereale, orezul brun, fructele uscate, legumele cu frunze verzi proaspete și ciocolata sunt câteva dintre alimentele bogate în magneziu. Pentru cei ale căror diete nu sunt bogate în produsele menționate, poate fi necesară suplimentarea. Cum se poate completa deficiența de magneziu? Puteți obține suplimente de magneziu sub formă de tablete sau capsule sau puteți completa acest element prin intermediul pielii. Potrivit unor oameni de știință, această metodă oferă cea mai bună absorbție.
Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos sunt obținuți din pulpa nucii de cocos, care mai întâi se usucă și apoi se răzuie în chipsuri mici. Pulpa este bogată în nutrienți, cum ar fi vitaminele: C, E, K și grupul B, minerale: zinc, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, calciu și fier. Cocosul și derivatele sale (chipsuri, fulgi de cocos, ulei de cocos) conțin acizi grași saturați. Acizii grași saturați de origine animală ar trebui limitați în dieta zilnică, dar cei derivați din cocos sunt compuși din molecule mult mai mici și se transformă direct în energie fără a se acumula în organism sub formă de grăsime. Firele de cocos conțin resurse enorme de fibre, necesare pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv. De asemenea, veți găsi cantități mici de proteine și electroliți, care permit menținerea echilibrului acid - bazic al organismului. <strong> Compoziție: </strong> Fulgi de cocos &nbsp; <strong> Valoare nutrițională la 100g </strong> Valoare energetică 2695KJ/655kcal - 33% RDA *63g grăsimi - 90% Dintre care acizi grași saturați 53g - 265% carbohidrați
Quinoa Roșie 1000g Vivio

Quinoa Roșie 1000g Vivio

Quineron, cunoscut și sub numele de Quinoa sau orez peruan, este așa-numitele Pseudosboguri, adică o plantă care produce semințe amidonoase, dar nu este de fapt. Provine din America de Sud, unde a fost apreciată pentru valoarea sa nutrițională de secole. Este numită "sfintele Incașilor." De asemenea, conține saponine, datorită cărora poate prezenta efecte antialergice, antiinflamatorii, antifungice, antivirale și imunostimulatoare. Cerealele au proprietăți antioxidante datorită cantității extrem de mari de flavonoide. Kimos nu conține gluten și este ușor digerabil. Orezul roșu are un gust și o aromă mai expresive decât quinoa albă. Are o coajă ușor crocantă și se potrivește bine cu salatele. Poate fi supus unui proces care îi va oferi un gust de nucă și poate fi folosit în deserturi. 6.1g - 9% Incluzând acizi grași saturați 0.7g - 3% carbohidrați 57 - 22% incluzând zaharuri 0g - 0% proteină 14g - 28% sare 0.01g < 1% *RWS - valoare nutrițională de referință &nbsp; <strong> Aplicație </strong> Fasolele reginei înainte de gătire ar trebui să...
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Mărul este făcut din măr. Ajută la contracararea acidificării corpului, întărește imunitatea și este nutritiv și ușor digerabil. Este în mod natural lipsit de gluten. Avantajul său major este conținutul ridicat de vitamine B, fier hematopoietic și cupru. Este o sursă excelentă de fibre dietetice și potasiu, magneziu, calciu și sodiu. Oferă corpului o proteină ușor digerabilă și carbohidrați complecși, care sunt baza unei diete sănătoase. Mărul are un efect antiviral și de întărire, ajută la restabilirea echilibrului acid-bazic al corpului. Grupul B și vitaminele de fier au hematopoieză. Mărul ajută la reducerea inflamației în corp, are un efect de încălzire, îmbunătățește metabolismul, crește concentrarea și memoria. Conținutul ridicat de compuși de calciu și siliciu întărește dinții și oasele. - 4% include acizi grași saturați 0.4g - 2% din carbohidrați 72.1g - 28% inclusiv zaharuri 0.8g - 1% din proteină 10.
Quinoa quinoa albă 1000g vivio

Quinoa quinoa albă 1000g vivio

Quinona, cunoscută și sub numele de Quinoa sau orez peruan, este așa-numitele Pseudosboguri, adică o plantă care produce semințe amidonoase, dar nu este de fapt. Provine din America de Sud, unde a fost apreciată pentru valoarea sa nutrițională de secole. Este numită "sfintele Incașilor." De asemenea, conține saponine, datorită cărora poate prezenta efecte antialergice, antiinflamatorii, antifungice, antivirale și imunostimulatoare. Cerealele au proprietăți antioxidante datorită cantității extrem de mari de flavonoide. Quinoa nu conține gluten și este ușor digerabilă. %Includând acizi grași saturați 0.7g - 3% carbohidrați 57 - 22% incluzând zaharuri 0g - 0% proteine 14g - 28% sare 0.01g < 1% *RWS - valoare de referință a alimentelor &nbsp; <strong> utilizare </strong> Granele de quinoa trebuie clătite în apă înainte de gătire. Se fierb timp de aproximativ 15 minute la foc mic. Vom ști că quinoa este gata după "coada" caracteristică care va apărea din granulele de quinoa în timpul gătitului.
Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos 250g

Wiórki kokosowe se obțin din miezul nucii de palmier de cocos, care mai întâi se usucă, iar apoi se rade în fulgi mici. Miezul este bogat în nutrienți precum vitaminele: C, E, K și din grupul B, minerale: zinc, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, calciu și fier. Cocosul și derivatele sale (fulgi, chipsuri de cocos, ulei de cocos) conțin acizi grași saturați. Acizii grași saturați de origine animală ar trebui limitați în dieta zilnică, însă cei proveniți din cocos sunt compuși din molecule mult mai mici și sunt transformați direct în energie fără a se depune în organism sub formă de grăsime. Fulgii de cocos conțin resurse enorme de fibre, esențiale pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv. De asemenea, găsim cantități mici de proteine și electroliți, care ajută la menținerea echilibrului acid-bazic al organismului.<strong>Compoziție:</strong> fulgi de cocos&nbsp;<strong>Valoare nutrițională la 100g</strong>Valoare energetică 2695kJ/655k